Testissä erikoiset hedelmät

Moi! Tässä postauksessa kerromme mielipiteitämme erilaisista vähän erikoisimmista hedelmistä. Jos haluat löytää uusia tuttavuuksia, jatka ihmeessä tekstin lukemista! Pidemmistä puheitta, aloitetaan!



Lohikäärmehedelmä

Ensimmäisenä maistoimme lohikäärmehedelmää! Se on tunnettu hienosta sisuksestaan ja ihanan värisestä kuorestaan. 

Sitten siihen tärkeimpään, eli makuun!
Mun mielestä tää ei ollut kovin makea, vaan oikeastaan aika vetinen. Jotenkin se maistui kurkun, päärynän ja kuivin yhdistelmältä, mutta hyvää se kyllä oli! Kilohinta oli kyllä aika kallis, eli en sitä ihan joka päivä viitsisi ostaa, mutta aina välillä se on ihan kiva! 

3/5

Passionhedelmä


(Kuva healthlinesta)
Seuraavana vuorossa olisi passionhedelmä. Tää on mun yks ihan ehdottomista lemppareista! Nää on kans aika hintavia, mutta niin hyviä, että näitä tulee aika usein ostettua! 

5/5

Pieni oranssi pallero (joo en muista nimeä. Kommentoi alas jos tiedät)

Tämä pieni oranssi pallero on ensimmäisessä kuvassa passionhedelmien keskellä. Nyt täytyy kyllä sanoa, että en tykännyt yhtään! Maun kuuluisi muistuttaa appelsiinia, ja niin se vähän muistuttikin. Veikkaan, että en ollut valinnut mitenkään erityisen hyvää yksilöä, koska rakastan appelsiinia. 

1/5

Jimbee-meloni


Tästä mä tykkäsin erityisen paljon! Jotenkin aivan ihanan makeaa! Maistua aika paljon hunajamelonilta, ja siltähän se myös näyttääkin. Ei ollut kovin kallistakaan, ostaisin ehdottomasti uudestaan!

5/5

Piel De sapo- meloni



Tää oli kanssa tosi hyvää! Okei, mä rakastan oikeastaan kaikkia meloneita ihan sairaasti, niinkun näistä arvosteluista voikin ehkä päätellä... Ei ollut mitenkään erityisen kallis, ja myös aika hunajamelonin makuinen. Tässä mun yksilössä (kuva netistä) oli miinuksena se, että todella suuri osa hedelmästä oli pelkkiä siemeniä.

3/5.

Hei kiitos kun luit postauksen tänne asti! Laita alas kommentilla sun lemppari hedelmä, niin voitais kokeilla niitä!

<3 vegeruokaa & unelmia

4/5

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka