Luonnonkosmetiikkaa? Miksi?

Vegaaniset kauneudenhoitovälineet? Miksi? 

Oletko koskaan miettinyt mitäköhän oman meikkipussisi meikit sisältävät? Entäpä hammastahna ja kosteusvoiteet? Ei huolta jos  et ole vielä ehtinyt katsastaa kaikkia meikkejäsi läpi.
Mekään emme tulleet aluksi ajatelleeksi minkä kaiken vegaanisuus kattaa. Emme kuitenkaan heitä vanhoja tuotteita pois, sillä se olisi vain raaka-aineiden ja tarpeellisten tuotteiden haaskausta.

Mikä tekee meikeistä epävegaanisia?

Monet meikit, kuten huulipunat ja meikkivoiteet testataan eläimillä. Onneksi nykyään eläintestausta on saatu kuriin ja asiat ovat jo paremmalla mallilla. 

On pakkasta ja huulet ovat totaalisen rohtuneet. Sipaiset vähän huulirasvaa huulillesi sen kummempia miettimättä. Huulirasvakin? Kyllä vain. 
Jotkut huulirasvat sisältävät esimerkiksi valaan rasvaa. Näiden epävegaanisten huulirasvojen lisäksi on tietenkin olemassa myös vegaanista luonnonkosmetiikkaa, mutta aina ei edes tarvitse käyttää rahaa kalliisiin tuotteisiin. Esimerkiksi huulirasvana voi hyvin käyttää vaikka kookosöljyä! Tämän lisäksi voisin jakaa yhden hyvän vinkin, jolla huulet saa ihanan pehmeiksi. Moni onkin varmaan jo kuullut tämän, mutta jos hieroo tavallista sokeria huuliin, ja huuhtelee pois lämpimällä vedellä. Walaa!

Hyviä luonnonkosmetiikkamerkkejä

Nykyään kaupoista löytyy todella paljon erilaisia vegaanisia meikkimerkkejä. Ensimmäisenä tulee mieleen ihan perus Lavera, jota löytyy esimerkiksi Prismoista ja cittareista, vieläpä todella edullisesti. Toinen joka näin äkkiseltään tulee mieleen on zuii, ja niiden ripsiväri. Se ei ole kovin näyttävää, mutta sopii ainakin hyvin mulle, joka tykkää muutenkin enemmän luonnollisista meikeistä. Sitten ihania huulipunia saa Havulta, ne vaan ovat tilapäisesti loppuneet, kun kyseessä on niin tuore firma. Niiden huulipunat on vähän arvokkaampia, mutta ne paketit on niin ihania, ja toki myös niiden sisältö. Urtekramilta olen itse ostanut ainakin deodoranttia, ihan hyvä se on ollut. 























Tässä olis nyt sitten vinkkejä liityen luonnonkosmetiikkaan! Kommentoikaa alas jotain omia suosituksia, niin voidaan löytää jotain uusia tuttavuuksia!
<3: Vegeruokaa&unelmia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä erikoiset hedelmät

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka