Nyhtökaurabolognese

Moi! Ajattelin nyt tulla kertomaan teille ohjetta ihanaan nyhtökaurabologneseen! Ja muuten, meillä on instassa jo yli 700 seuraajaa!! Ihan mahtavaa!! Jos ette vielä seuraa meitä Instagramissa, löydät meidät sieltä nimellä @vegeruokaajaunelmia!
No, eiköhän aloiteta!



Nyhtökaurabologneseen tarvitset:

1paketti tomaattinyhtökauraa (kuva ylhäällä)
1 iso sipuli 
1-2 valkosipulinkynttä (laiskat voivat laittaa valkosipulijauhetta, niinkuin me ;))
1/2 porkkana raastettuna
Oreganoa tai basilikaa oman maun mukaan
Öljyä paistamiseen
4 rkl tomaattipyrettä
1 kasvisliemikuutio
Jotain makeutusta, 2 rkl sokeria tai vaikka agavesiirappia (löytyy vaikka Prismasta)
500g tomaattimurskaa
2 rkl balsamiviinietikkaa (balsamico)
250g kirsikka/miniluumutomaatteja pilkottuna
Spagettia
Vegaanista juustoa/ravintohiivahiutaleita

Tee näin niin onnistut:

Paista sipulia ja porkkanaraastetta pannulla niin, että sipuli on kuullottunut. 

(Joo, lisättiin tomaatit vahingossa heti porkkanan ja sipulin joukkoon, kyllä se niinkin onnistuu!)

Lisää nyhtökaura, tomaattipyre, makeutus ja kasvisliemikuutio. Lisää tomaattimurska ja pilkotut tomaatit, sekä balsamiviinietikka. Anna kastikkeen vielä porista hetki, ja keitä spagetit. Kun kaikki on valmista, kasaa koko soosi lautaselle ja koristele vegaanisella juustoraasteella tai ravintohiivahiutaleilla. Nauti!

Alkuperäinen resepti on siis nyhtökauran sivuilta, mutta taas kerran vähän muokkasin sitä. Kommentoikaa alas jotain hauskaa! 

<3 vegeruokaa&unelmia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä erikoiset hedelmät

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka