My (vegan) day

Moi! Ajattelin tänään tehdä tällaisen My Day- tyyppisen postauksen. Tässä postauksessa kerron vähän mitä vegaani syö päivän aikana, ja muutenkin vähän kuulumisia <3

Aamu: 
Heräsin noin kello 7, ja söin aamupalaksi kauramaitoon keitettyä kaurapuuroa (on muuten oikeesti hyvää) ja sen kanssa puolukoita. Söin myös vegaanisen karjalanpiirakan, ja join vettä. Mä tykkään aamuisin syödä aika paljon, koska sitten jaksaa opiskella hyvin lounaaseen asti.

Päivä: 
Söin tänään lounaan koululla. Siellä oli ruokana bataattipihvejö ja riisiä. Nam! 

Koulun jälkeen:
Koulun jälkeen tulin kävellen (!) kotiin, ja söin välipalaksi ihan vaan ruisleipää. 

Iltapäivä:
Tänään iltapäivällä tuli vähän kiire, niin päätin tehdä vain jotain tosi nopeaa, tällä kertaa soijaperunasoselaatikkoa. Se on tosi simppeli, jos haluatte, niin voitais laittaa siitä ohje tänne! 

Ilta:
Illalla tein vähän erikoisempaa iltapalaa, koska olin koko päivän syönyt vähän tylsästi. Päätin tehdä lämppäreitä/pizzaa. Voisin oikeastaan laittaa ohjeen tähän. Ohje on siis mun ite keksimä, enkä jaksa ikinä mitata mitään, niin laitan vaan ainekset tähän, niin jokainen saa itse pähkäillä. Sori 😂

Lämpimät voileivät / pikkupizzat

Pohja:
Riisijauhoa
Ruisjauhoa
Vettä
Psylliumia (pitää kasassa kun en käytä kananmunaa)
Suolaa

Sekoitin vaan kaikki ainekset kulhossa yhteen, jonka jälkeen painelin taikinan pellille. Paistoin taikinaa uunissa n.200 asteessa n. 10 minuuttia, jonka jälkeen otin sen pois, ja lisäsin täytteet.

Täytteet:

Tomaattipyrettä
Ketsuppia 
Paprikaa
Kirsikkatomaatteja 
Pestoa HUOM! Pesto ei aina ole vegaanista, kannattaa aina tarkistaa sisällysluettelo!
Ravintohiivahiutaleita ns. Juustoksi

Heitin vaan kaikki täytteet pohjan päälle ja paistoin uunissa n. 10min. 

Niistä tuli muuten tosi hyviä! Ja noita ravintohiivahiuta saa ihan vaikka Prismoista ja muistakin ruokakaupoista (nykyisin myös S-marketista).


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä erikoiset hedelmät

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka