Helppo herkkusienipasta

Moikka taas pitkästä aikaa! Siitä onkin jo vierähtänyt muutama viikko, kun ollaan viimeksi tänne jotain kirjoiteltu, joten on ihanaa päästä pitkästä aikaan postailemaan ihania vegaanireseptejä! Tänään saatte kuulla ohjeen ihanaan ja helppoon vegaaniseen herkkusienipastaan!


Nyt kun vegaanihaaste on vielä jonkin aikaa käynnissä (varmasti monilla myös ihan ympäri vuoden :)) on tämä varsinkin todella helppo, nopea ja matalan kynnyksen arkiruoka, josta ei kuitenkaan makua puutu! No, tässä nyt se ohje ;).







Vegaaniseen herkkusienipastaan tarvitset:

Paaaljon tuoreita herkkusieniä (isoja noin 10 ja pieniä n. 1-2 pakettia) (Huomaa, että herkkusienet kutistuvat pannulla todella paljon pienemmiksi, joten isolta kuulostava määrä ei sitä sitten lopulta olekaan.)

Kaurakermaa (sipulin makuinen)

Sipuli

Öljyä paistamiseen

Suolaa

Pippuria

Valkosipulia

Lisäksi:

Pastaa

Tee näin: 
Kuullota sipuli öljyssä. Lisää joukkoon tuoreet herkkusienet, ja paista kypsäksi. Muista vielä, että herkkusienet kutistuvat paistaessa, joten laita niitä OIKEASTI PALJON. Kun herkkusienet ovat kypsiä, lisää joukkoon sipulin makuinen kaurakerma ja mausteet. 

Keitä pasta, ja tarjoile heti tuoreiden esimerkiksi tuoreiden yrttien kanssa.

Tässä oli helppo ja yksinkertainen arkiresepti! Jos kokeilette tätä kotona, postatkaa siitä ihmeessä kuva instaan ja tägätkää meidät siihen (@vegeruokaajaunelmia) niin käydään tykkäilemässä niistä.

Kommentoikaa alas mitä haluaisitte lukea seuraavaksi!


<3: Vegeruokaa ja unelmia / Vilja ja Elle

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä erikoiset hedelmät

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka