Vegaanin must have - tuotteet 2

Moikka!
Teimme jonkin aikaa sitten postauksen, jossa kerroimme mielestämme tuotteita, joita vegaanin on "pakko" omistaa. Tykkäsitte postauksesta kovasti ja toivoitte toista osaa, joten tässä se tulee!

1. Soijaroure

Näytä lähdekuva


Soijarouhe maistuu oikein valmistettuna ihan jauhelihalta, ja soijarouheella jauhelihan korvaaminen onnistuu varmasti. Soirajouhe on myös huomattavasti halvempi kuin muut vastaavat lihankorvikkeet. Soijarouhe kannattaa valmistaa seuraavasti: Lorauta pannulle öljyä, ja paista soijaa siinä niin pitkään, että öljy on kokonaan imeytynyt. Tässä levyn pitää kuitenkin olla todella pienellä, sillä soijarouhe palaa todella helposti. Öljyn imeyttämisen jälkeen pannulla kaadetaan ohjeen mukaan vettä, ja näin sijarouhe on valmis käytettäväksi.





2. B12- vitamiini


Kasvipohjaisesta ruokavaliosta saa kaikki muut tarvittavat vitamiinit, paitsi B12 vitamiinin. Sitä vegaanin pitääkin syödä purkista päivittäin. Kyseistä vitamiinia saa niin apteekeista, kuin suurimpien ruokakauppojen vitamiiniosastolta. B12 vitamiinia saa ostettua suihkeena ja tabletteina. Suihke on todella kätevä, sitä vaan suihkaistaan 1-2 suihkausta kielelle päivittäin. B12 vitamiinisuihke on kuitekin aivan jäätävän kallista, minkä takia itse ainakin päädyn useammin ihan vain tabletteihin.

Näytä lähdekuvaNäytä lähdekuva

3. Kasvimaidot

Nykyään kaupoista löytyy erittäin laaja valikoima erilasia kasvimaitoja, joten jokaiselle löytyy varmasti jokin mieluinen tuote. Halvimmat kasvimaidot eivät maksa paljon euroa enempää. Kasvimaitoja voi käyttää leivonnassa ja ruoanlaitossa ihan samalla tavalla, kuin tavallistakin maitoa, mutta kaikki kasvimadot eivät kahviin sovellu. Osa kasvimaidoista saattaa nimittäin sakkeutua kahvissa. Se ei kyllä makuun vaikuta, mutta jos täältä haluaa välttyä, voi ostaa kahviin tarkoitettua kasvimaitoa, tai kuumentaa tavallisen kasvimaidon ennen kahviin lisäämistä.

4. Chia-siemenet

Chia-siemenet on tosi hyviä ja terveellisiä, sillä niissä on paljon kaikkia hyviä ravintoaineita ja ne pitävät hyvin nälkää. Meidän blogistakin löytyy reseptejä ja vinkkejä kuinka chia-siemeniä voisi käyttää, tässä yksi niintä https://vegeruokaajaunelmia.blogspot.com/2018/09/chia-vanukas-mangolla.html .

Siinä niitä oli muutama! Kerro alas sun omat vinkit ja toiveita mitä haluaisit nähdä seuraavaksi!

Ihanaa viikon jatkoa kaikille!

<3: Vegeruokaa & unelmia




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä erikoiset hedelmät

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka