Luonnonkosmetiikkaa Mirazilta

Tuotteet saatu Miraz organicilta
Miraz logo
Moikka! Tässä postauksessa esittelemme hiukan ihanaa kosmetiikkaa (ja paljon muitakin tuotteita) myyvää nettikauppaa Miraz Organicia, ja testaamme heiltä saatuja Zuiin vegaanisia kosmetiikkatuotteita. Olemme itse aikaisemminkin tilanneet tuotteita Mirazilta, sillä heidän sivuiltaan löytyy todella kattava valikoima erilaista luonnonkosmetiikkaa ja toimitus on ollut nopeaa.







Zuiin vegaaninen huulipuna toimi myös hyvin poskilla. Lempparisävymme olivat Janus ja Dione. Kuvassa tummempi eli Janus. Molemmista tuli ihanan luonnollinen lopputulos, josta pidimme kovasti. Plussaa ihanasta ulkoasusta; purkkihan  näytti ihan timantilta!


Saimme myös kokeiluun ihania testereitä.




Ruskeasta ripsiväristä sai jopa tuuheammat räpsyttimet kuin mustasta.

Saimme heiltä siis testiin muutamia ihania vegaanisia meikkejä. Ensimmäisenä tuotteena on Zuii Organicin vegaaninen ripsiväri, jonka mainitsimmekin jo edellisessä luonnonkosmetiikkaa käsittelevässä postauksessamme. Kyseinen ripsiväri ei tee ripsistä kovinkaan näyttäviä, mutta antaa kuitenkin ihanan mustan sävyn joka pysyy todella hyvin ripsillä koko päivän. Zuii on siis merkkinä meille jo entuudestaan tuttu, ja meiltä löytyykin kotoa omasta meikkipussista ainakin Zuiin vegaaninen meikkivoide.

Näytä lähdekuva

Toisena tuotteena on meille ihan uusi tuttavuus lip & cheeck creme voidemainen puna, joka sopii nimensä mukaisesti hyvin poskille ja huuliin. Tässä tuotteessa tykkäsimme erikoisesti kauniin ulkonäön vuoksi ideasta, että kaksi tuotetta voi yhdistää yhteen. Tällöin säästyy pakkausmateriaaleja, ja luonto kiittää :). Tykkäsimme tämän tuotteen luonnollisesta väristä, jota voi käyttää ihan arjessa, tai yhdistää muiden, esimerkiksi vähän vahvemman silmämeikin kanssa niin, että se sopii vähän hienompaankin juhlaan.

Tykkäämme meikeissä enemmän luonnollisuudesta, ja esimerkiksi nudesta väristä ennemmin, kuin kirkkaista sävyistä, jonka takia kyseiset tuotteet olivat meille ihan täydellisiä, ja jäävät aivan varmasti jokapäiväiseen käyttöön. 

Kosmetiikan ja meikkien lisäksi Mirazin sivuilta löytyy siis paljon muitakin tuotteita, esimerkiksi ruokaan ja kirjallisuuteen liittyen. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita, ja pienen perheyrityksen ideana ja tavoitteena onkin tähdätä ekologiseen ja terveelliseen elämäntapaan.

Mirazilla on myös blogi, joka kertoo kattavasti erilaisista heiltä saatavista tuotteista. Blogia voi käydä kurkkaamassa osoitteesta  https://miraz.fi/blog/cat/miraz/


Lisää tuotteita ja tietoa firmasta löydät heidän kotisivuiltaan, https://miraz.fi/


<3: Vegeruokaa ja unelmia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä erikoiset hedelmät

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka