I love me -messut

Moikka!
Kävin eilen perjantaina I love me -messuilla Helsingin messukeskuksessa. Tämän vuotinen vierailu oli jo kolmanteni, ja messuista onkin tullut oikein mukava jokavuotinen tapa. Messuilla parasta on ehdottomasti se, että sieltä saa todella paljon uusia ideoita ja vinkkejä vegaanisiin ruokiin, ja luonnonkosmetiikkaan.



Puhdistamon piste oli ihana! Siellä oli esimerkiksi todella hyviä tarjouksia mun ihan lemppari raakasuklaasta!



Nämä oatsin uudet vegaaniset parmesanin makuiset kaurasipsit oli mun ihan lemppareita! Jos joku löytää niitä jostain kaupasta, niin vinkatkaa mulle ehdottomasti!



Ruohonjuuren pisteellä oli tosi paljon erilaisia hyviä messutarjouksia ja onnenpyörä, josta en tosin voittanut mitään, mutta alempana olevat Clipperin teet lähtivät kyllä mukaan hyvään hintaan!



Bongasin messuilta myös vanhan tuttumme Mirazin, jonka pisteellä oli myös hyviä tarjouksia esimerkiksi Zuiin meikeistä. Kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa, jos messuilla vierailet!



Maistoin messuilla ensimmäistä kertaa Hippeanssin vegaanisia kikhernesipsejä! Tykkäsin molemmista mauista (olisko ne ollut joku yrtti ja juusto), mutta kyllä se juusto oli taas parempaa :). Kyseiset sipsit olivat myös hyvässä messutarjouksessa.






Kaslink aidon pisteeltä sai ilmaiseksi mukaan kauravälipaljoja mauissa mustaherukka ja puolukka. tuotteet olivat meille entuudestaan tuttuja, mutta tuo on kyllä hyvä paikka käydä kokeilemassa, jos ei itse uskalla noita kotiin ostaa.


Fitnessin pisteellä jaettiin kokeilupakkauksia muroista, oli ihan hyviä! Itse kokeilin niitä kauramaidon kanssa, mutta veikkaan että soija tai riisimaito toimisi näiden kanssa paremmin.



Tässä vielä heilahtanut kuva ylempänä mainitusta Clipperin teestä, kannattaa testata!

Oli kyllä taas ihana ja hienosti järjestetty tapahtuma! Vielä tähän loppuun, messuilla oli siis todella paljon erilaisia kollageenituotteita. Kollageeni tekee kyllä luultavasti iholle ihan hyvää, mutta tiedättekös mitä se oikeasti on? Kollageeni on siis proteiini, joka muodostuu sian sidekudoksista. En siis itse näitä tuotteita messuilla käyttänyt.

Kiva kun jaksoit lukea jutun loppuun asti! Kommentoi alas olitko itse käymässä messuilla, ja mitä tykkäsit!

<3: Vegeruokaa ja unelmia


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä erikoiset hedelmät

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka