Vegemessut



Moikka!

Tässä postauksessa me ajateltiin jakaa vähän fiiliksiä vuoden 2019 Vegemessuista! Vegemessut järjestettiin Helsingissä Kaapelilla 28-29.9. Saimme liput Vegemessuille MÖ kaurameijeriltä, josta kuulette myös tässä postauksessa lisää.



Olimme itse messuilla sunnuntaina 14-18. Tuona aikana kävimme katsomassa esimerkiksi näytöstä siitä, miten voi itse tehdä vegaanista sushia, sekä kuulimme joitakin mielenkiintoisia asioita biodiversiteetístä. Ainakin sushin tekeminen oli niin helppoa ja yksinkertaista, että siitä tulemme varmasti kirjoittamaan lisää tänne blogin puolelle. Jos olette joskus itse tehneet sushia vegaanisesti, mitkä on teidän mielestänne olleet parhaita täytteitä? Omat suosikit ovat ehdottomasti avokado, tofu ja kurkku.

Vegemessuilla oli aivan ihana fiilis, ja sieltä sai paljon uutta inspiraatiota omiin kokkailuihin ja uusiin postauksiin. Tutustuimme uusiin tuotteisiin, joista monet varmasti tulevat käyttöön.


Yksi tällaisista tuotteista on ehdottomasti MÖ kaurameijerin vegaaniset kaurajogurtit. MÖ kaurameijeri on siis suomalainen perheyritys Lohtajalta Keski-Pohjanmaalta, jossa myös heidän tuotteensa valmistetaan. Itse ainakin tykkään suosia suomalaisia tuotteita, joten on kiva, että ihan täällä Suomessakin valmistetaan vegaanisia versioita jogurteista, ne kun usein tuppaavat tulemaan ulkomailta. Tuotteet ovat siis aivan kokonaan kotimaisia, niissä käytettyä kauraa myöten. Tuotteisiin ei ole myöskään lisätty keinotekoisia makeutusaineta, ja sen kyllä huomaa! Maut ovat jotenkin paljon aidompia, ja tulevat paremmin esille. Saimme messuilla testiin MÖ: n pisteeltä kaurarahkiksia, maussa mansikka ja vanilja. Suosittelemme testaamaan molempia, erityisesti mansikkaa! Rahkikset sopivat erittäin hyvin välipalaksi opiskelun ohelle! MÖ: ltä löytyy myös muita ihania makuja ja tuotteita, käykääpäs kurkkaamassa MÖ: n sivut  https://www.mö.fi/tarinamme



 


MÖ kaurameijerin tuotteita löytää ruokakauppojen jogurttihyllyiltä  ympäri Suomen.

Tässä vielä muutamia kuvia messuilta.



<3: Vegeruokaa ja unelmia / Elle ja Vilja















Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä erikoiset hedelmät

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka