Summer bucket list 2019

Moi! Vaikka kesä on jo lähtenytkin käyntiin, vielä ehtii mielestäni ihan hyvin tehdä summer bucket listin! Kyseisen listan ideana on siis koota yhteen asioita, jotka haluaisi saada suoritetuksi kesän aikana. Kokosin meile yhetisen listan, eli suoritamme listalla olevat kymmenen kohtaa yhdessä! Jos teette vielä omia listojanne ja suunnitelmianne, laittakaa niistä meille kuvia vaikka instassa, @vegeruokaajaunelmia! Noniin, käydäänpä listan kimppuun!

1. Syö kesän aikana vähintään 15 jäätelöä, ja ota jokaisesta kuva
Tämä kohta on varmasti helppo suorittaa, sillä niinkuin olemme aiemmissakin postauksissa kertoneet, kesät elämme lähes pelkästään jäätelöllä! Meidän ehdottomia lemppareita ovat ainakin Alpron ja Oatlyn jäätelöt!

2. Mene yöllä uimaan
Tämän kohdan mä olen aina halunnut suorittaa, mutta jotenkin, vaikka se helpolta ja yksinkertaiselta kuulostaakin, on sen toteuttaminen tooosi hankalaa :) Nukkuminen on vaan liian kivaa!

3. Viikko, jonka aikana joka päivä tulee uusi postaus
Siis jos tämä kohta onnistuu, niin voimme olla kyllä todella ylpeitä itsestämme! Vaikka blogin kirjoittaminen onkin aivan ihanaa, on välillä uusien ideoiden keksiminen hankalaa. Jos sulla tulee joku hyvä postausidea, jonka blogistamme haluaisit lukea, kerro siitä ehdottomasti meille! Olisi mukavaa tuottaa sisältöä, jota ihmiset jaksaisivat lukea!

4. Vie vanhat vaatteet ja tavarat kirpputorille
Siis tämäkin meidän on pitänyt hoitaa jo niin pitkään, ja kirppiskassitkin ovat lojuneet jo monta viikkoa nurkissa, mutta jos nyt sitten vihdoinkin sen saisi aikaiseksi! Jos teillä on tiedossa jotain hyviä kirppareita Helsingissä tai tässä lähellä, niin let me know!

5. Suunnittele itse uusi kesäinen resepti
Tähän voisi vielä jatkaa, että ja tee siitä postaus blogiin! Uusien ruokien ja reseptien suunnittelu on ihanaa! Usein arkena tulee vain syötyä joka päivä niitä samoja, tuttuja ja hyviksi todettuja ruokia, niin joku uusi juttu olisi kyllä paikallaan!

6. Valvo koko yö
Siis tän tunnustaminen on jopa vähän noloa, mutta me ei siis ikinä olla valvottu koko yötä. Yritys on kyllä joskus ollut kova, mutta taas kerran, nukkuminen on liian kivaa! En tiedä onkohan ihan sallittua nukkua sitten koko seuravaa päivä...

7. Grillaa
Grillaaminen on ihanaa, ja vegaaninen grilliruoka vielä ihanampaa! Vegaanista grilliruokaa pystyy muuten syödä paljon enemmän, kuin esimerkiksi lihaa sisältäviä makkaroita tms. Kesällä om varmasti tulossa myös postausta parhaista vegaanisista makkaroista ja nakeista!

8. Osta torilta suomalaisia mansikoita
Suomalaiset mansikat on vaan kesällä niin hyviä! Okei, ei niitä talvella edes saakkaan, mutta kyllä ne voittaa ne kauppojen espanjalaiset ihan 6-0. Torilla taas on vaan sitä hyvää fiilistä, niin siellä olisi hauska piipahtaa! Ja onhan täällä Helsingissä myös ihan hyvät vaihtoehdot, että mihin torille haluaa mennä!

9. Käy poimimassa metsästä marjoja
Ja tähän ei käy se, että poimii heinäkuun viimeinen päivä yhden vadelman ojanreunasta Helsingin keskustasta, vaan ihan pitää lähteä metsään! Ollaan tässä juhannusken jälkeen lähdossä mökille Konnevedelle, josta varmasti löytyy hyvin erilaisia marjoja, jos ne vielä on edes kypsiä...

Ja viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä...

10. Päivä ilman kenkiä
Mökillä tämän toteuttaminen voisi olla aika helppoa, jos siis pysyy koko päivän vaan siellä mökillä. Tämänkin vosi tehdä kahtena eri päivänä, täällä kaupungissa ja sitten myös mökillä! Ainoanan sääntönä on siis se, että kotoa tai mökiltä pitää poistua johonkin!

Kiitso kun jaksoit lukea meidän summer bucket listin kesälle 2019! Jos sulla vielä on joku mahtava idea, mikä meidän olisi PAKKO kesän aikana suorittaa, kommentoi se tohon alas, tai laita meille Instagramissa viestiä!

Seuraavaan postaukseen!

<3: Vegeruokaa ja unelmia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä erikoiset hedelmät

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka