Piparigranola

Moikkaa!!

Me testattiin vähän aikaa sitten tehdä itse jouluista piparigranolaa, ja kun se onnistui niin hyvin, ajattelimme jakaa tänne oman versiomme siitä! Olkaa hyvät! Tässä postauksessa mainitut tuotteet ovat saatu Ruohonjuurelta, ja sieltä löytyykin helposti kaikki, mitä vegaani tarvitsee!

Piparigranolaan tarvitset:

Foodin manteleita
Foodin pekaanipähkinöitä 
Seesaminsiemeniä
Auringonkukansiemeniä
Foodin raakasuklaata (löytyy monia eri makuja, suosittelemme piparin makuista)
Kaurahiutaleita
Agavesiirappia
Rusinoita (tai muita kuivattuja hedelmiä/marjoja)
Rypsiöljyä
Mausteita, kuten kanelia ja kardemummaa
Pipareita

Tee näin:
Sekoita pähkinät siemenet, mausteet, kaurahiutaleet, agavesiirappi ja rypsiöljy keskenään ja




levitä ne uunipellille, ja paista n. 170 asteessa n.20 min, tai kunnes ne ovat saaneet kauniin kullanruskean värin. Paistamisen jälkeen pilko piparit ja raakasuklaa, ja lisää ne rusinoiden kanssa granolan joukkoon ja sekoita huolellisesti. Laita jäähtynyt granola lasipurkkiin säilytykseen.































Tästä piparigranolasta tuli ihanaa! Se sopii todella hyvin esimerkiksi joululahjaksi kauniiseen purkkiin laitettuna! Seuraava postaus tulee vasta tammikuun puolella, eli kiitämme kaikkia lukijoitamme ja seuraajiamme tästä vuodesta ja ihanista ja kannustavista kommenteista! Ensi vuonna jatketaan, nyt, HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2019!

<3: vegeruokaa&unelmia

Ps. Meidän touhuja voit kuitenkin seurata ihan joulun yli instagramissa @vegeruokaajaunelmia!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä erikoiset hedelmät

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka