Kasvisjauhisbolognese

Moikka!

Tänään ajattelin tulla jakamaan teille ohjeen todella helppoon ja yksinkertaiseen, mutta erittäin maukkaaseen kasvisjauhisbologneseen. Käytin sen tekemiseen siis Poutun Muu kasvisjauhista, ja se oli kyllä todella hyvää ja helppoa valmistaa! ikäli haluat, voit kasvisjauhiksen helposti korvata vaikka soijalla, nyhtökauralla tai härkiksellä.



Kasvisjauhisbologneseen tarvitset:

1 rasia kavisjauhista
1 iso sipuli
1 tölkki/purkki tomaappimurstaa
tomaattipyrettä
suolaa
mustapippuria
valkosipulijauhetta
öljyä paistamiseen

lisäksi:

haluamaasi pastaa




Hienonna sipulit, ja laita ne paitumaan öljyttylle pannulle. Lisää joukkoon kasvisjauhis ja ruskista. Kun tämä on tehty. lisää joukkoon tomaattipyre. Sekoita huolellisetsi, ja kaada tomaattimurska kastikkeen sekaan. Anna lämmetä kunnolla, jonka jälkeen voit lisätä suolaa, mustapippuria ja valkosipulijauhetta makusi mukaan.

Laita pastavesi kiehumaan. Lisää veteen hiukan suolaa ja öljyä. Kun vesi kiehuu, laita pastat sekaan.

Kun annos on valmis, voi sen päälle halutessaan lisätä esimerkiksi yrttejä, kuten basilikaa tai vaikka vegaanista juustoraastetta!


Toivottavasti saitte tästä jotakin uutta vinkkiä vegaaniseen ruoanlaittoon! Voit kertoa parhaita reseptejäsi tuonne alas kommentteihin, jotta muutkin pääsevät testaamaan niitä! Mikäli sinulle jäi jotain kysyttävää, tai haluat muuten vaan olla meihin yhteydessä, se onnistuu sähköpostitse vegeruokaajaunelmia@gmail.com, tai vielä helpommin Instagramissa, @vegeruokaajaunelmia.

Aurinkoisia kevätpäiviä!

<3: Vegeruokaa ja unelmia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä erikoiset hedelmät

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka