Vegeruokaa ja unelmia 1 v!

Moikka! Tänään meidän blogi täyttää yhden vuoden! Sen kunniaksi ajattelimme tehdä pienen koonnin kuluneesta vuodesta.

Ensimmäinen postaus tähän blogiin julkaistin 10.9.2018. Tässä pätkä siitä:

"Ollaan pitkään mietitty blogin perustamista, mutta ei olla saatu aikaiseksi. Ihanaa päästä kirjoittelemaan tänne ja toivottavasti nää postaukset on lukemisen arvoisia. Olemme siis kaksi opiskelijaa ja vegaaniruokailijaa Helsingistä. Ollaan syöty vegaanisesti jo pari vuotta ja kun kokemusta on kertynyt, ois ihan huippua jakaa ne teidän kanssa! <3" 






Tämän postauksen jälkeen olemme saaneet blogillemme monia ihania uusia lukijoita, jotka ovet olleet meihin aktiivisesti yhteydessä. Ihmettelen kyllä suuresti, miten kukaan on halunnut alkaa seuraamaan blogiamme tuon ensimmäisen postauksen jälkeen ;).

Suosituimpia postauksiamme ovet ehdottomasti olleet vegaanin must have- tekstit. Niitä voisimme kyllä tehdä lisääkin!


Vuoden aikana olemme pitäneet myös kaksi arvontaa, joista olette kommenttien määrän perusteella tykänneet aika paljon! Niitä on varmasti tulossa vielä lisää, voitte laittaa toiveita vaikka tämän blogin kommenttiboxiin!

Perustimme blogillemme Instagram-tilin 11.9.18, jonka jälkeen olemme päivitelleet sitä ahkerasti. Instagramin kautta meidät on huomannut myös moni uusi ihminen, ja toivomme, että sen seuraaminen on tuonut edes vähän iloa arkenne keskelle. Jos ette vielä seuraa tiliämme, voitte seurata sitä nimimerkillä vegeruokaajaunelmia.


Olemme saaneet tämän vuoden aikana monia ihania kommentteja ja viestejä, jotka ovat kannustaneet meitä jatkamaan, kiitos niistä! On myös ollut ihanaa nähdä teiltä kuvia, kun olette kokeilleet joitakin ohjeistamme! Muistakaa tägätä meitä jatkossakin, jos jaatte someen kuvia kokkailuistanne!

Kiitos kaikille, jotka ovet olleet mukana tämän ensimmäisen vuoden, muutaman kuukauden tai vaikka muutaman päivän, olette ihan mahtavia! Tämä on vasta alkua, joten pysykää mukana!

<3: Vegeruokaa ja unelmia / Elle ja Vilja

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä erikoiset hedelmät

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka