Päivä mun kanssa + reseptejä

Moikka! Nyt kun arki on taas kunnolla alkanut, ajattelin, että olisi kiva vähän avata minkälaista se  mulla on! Olisi myös super mielenkiintoista kuulla teidän päivistä ja arjesta, joten laittakaa alas kommenttia tai kertokaa siitä meille vaikka instassa!

Keskiviikko 21.8.

Aamulla heräsin klo 6.30, ja menin aamupalalle. Aamupalaksi mulla on tapana laittaa jo illalla valmiiksi tulemaan omenakanelituorepuuro, joten nappasin sen vaan jääkaapista ja söin vauhdilla. Aamupalan jälkeen menin meikkaamaan ja muutenkin laittamaan itseni valmiiski päivää varten.
Laitan muuten vielä tonne alas ohjeet kaikkiin päivän aikana valmistamiini ruokiin, napatkaa sieltä vinkkejä!

Kun olin valmis, lähdin kävelemään bussipysäkille. Kello oli 7.15, ja kouluni alkoi klo 8, kuten joka päivä. Jos joku ei siis vielä tiedä, niin olen lukiossa :).

Koululle saavuttuani olin siellä muutaman tunnin. Hyppytunnilla söin evääksi banaania (wow) ja kirjoitin yhden postauksen. Koulussa söin vielä lounaan, sekä tietysti opiskelin.

Koulun ja töiden alkaminen kesäloman jälkeen on varmasti monelle ikävä asia, ja arkeen palaaminen  saattaa ahdistaa. Mun mielestä on kuitenkin kiva palata takaisin tuttuihin rutiineihin, vaikka pakko myöntää, ettei loman jatkuminen olisi mua kauheasti haitannutkaan!

 Kouluni loppui klo 19, (onneksi vain kerran viikossa) sillä äidinkielen ylimääräiset ja vapaaehtoiset kurssit järjestetään silloin.

Koulun jälkeen menin taas bussilla kotiin, jossa rupesin tekemään läksyjä ja edistämään keskeneräisiä projekteja. Päivälliseksi söin eilen valmistamaani intialaista linssikastiketta, johon meiltä löytyykin jo valmiiksi ohje.
Päivällisen jälkene kävin vielä pikaisella iltalenkillä metsässä. Sinne on hyvä unohtaa koulustressi ja muut ikävät asiat.

Iltapalaksi söin vielä avokadoleivän ja join teetä.

Tässä nyt niitä lupaamiani reseptejä:

Omenakanelituorepuuro

Tarvitset:
1 omena
kaurahiutaleita
kanelia
kauramaitoa

Minulla ei ole aineisiin tarkkoja mittoja, mutta puuro kannattaa laittaa tekeytymään aika nestemäisenä, että kaurahiutaleet voivat turvota kunnolla.

Tee näin:
Pilko omena ja laita palaset kulhoon. Kaada joukkoon kaurahiutaleita ja kauramaitoa. Laita lopuksi vielä sekaan haluamasi määrä kanelia, ja sekoita huolellisesti. Peitä kulho jollain, ettei jääkaapista tartu puuroon mitään ylimääräisiä makuja tai hajuja (myönnettäköön, että tämä vaihe jää itseltä aika usein tekemättä). Aamulla puuro on kätevästi heti valmista nautittavaksi, joten aikaa säästyy kaikelle muulle kiireelle, hössötykselle ja säätämiselle!


Avokadoleipä

Tarvitset:
Ruisleipää/muuta leipää
1 avokado
suolaa
pippuria
tomaattia

Tee näin:
Viipaloi avokado suikaleiksi ja laita ne leivän päälle. Asettele päälle tomaatinsiivuja ja ripottele mausteita.

Kiitos, jos jaksoit lukea tänne asti, ja toivottavasti viihdyit postauksen parissa! Olsii kiva kuulla, kiinnostaisiko teitä enemmän tällaiset lifestylejutut vai ihan pavalliset reseptivimkit! Kertokaa se meille tuttuun tapaan instassa tai täällä blogin kommenteissa. Meille voi myös tietenkin laittaa palautetta tai toiveita sähköpostillavegeruokaajaunelmia@gmail.com!

<3: Vegeruokaa ja unelmia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä erikoiset hedelmät

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka