Kysymyksiä ja vastauksia

Moikka!

teiltä meidän Instagramin  storyssa (Vegeruokaajaunelmia), että mitä te haluaisitte tietää. Saimmekin paljon kysymyksiä, joihin tässä postauksessa olisikin tarkoitus vastata. Aloitetaan!Channel Futures
Kuvahaun tulos haulle q&a

Channel Futures


Kauanko olette olleet vegaaneja? 


Niin kun jossain olemme mielestäni joskus vastanneetkin, olemme olleet vegaaneja nyt pari vuotta, ja aiomme kyllä todellakin jatkaa!

Onko teillä kokemusta pienessä kaupungissa vegaanina olemisesta?

Olin kesällä itse muutaman viikon Etelä-Pohjanmaalla Evijärvellä. Se nyt ei kovin pieni paikka ole, eli mitään ongelmaa ei ollut. Monella pienelläkin paikkakunnalla on kuitenkin myös jokin R-kioskia isompi kauppa, joista kyllä yleensä löytää ihan hyvää syömistä, esim. soijaa ja linssejä. Pienimmillä paikkakunnilla kaupoista ei yleensä löydä kaikkia erikoisvegaanituotteita, mutta kyllä sielläkin hyvin pärjää. Toki isommissa kaupungeissa voi olla helpompaa paremman tarjonnan takia. 

Koetteko vegaanisen elämäntavan helpoksi?

Joo! Ei se ole sen kummallisempaa kuin ihan "tavallinen" ruokavalio ja elämäntapa. Kaupoissa on nykyisin todella runsas valikoima kaikkea erikoistakin, mutta kuten aiemmin mainitsinkin, ihan tavallisillakin tuotteilla pärjää. Täällä Helsingissä se on varsinkin erittäin helppoa!

Mikä on sun lempi ruoka?

Tää on tosi paha. Voisin melkein vastata että lähes kaikki. Mutta jos teen itse ruokaa, niin kaikki pastat on kyllä aika jees, ja tietysti pizza on Super hyvää! Sitten tietty tortillat! Jos syön jossain muualla, niin Salaattiasema on aika kova, mutta jos ihan överiks (joka on välillä ihan hyvä) haluaa pistää, niin mäkkärin McVegan on kyllä hyvää...


Miten vegaanit syö aina niin terveellisesti ja miten te jaksatte aina panostaa terveelliseen ruokaan?

Tää on tosi hauska ja huvittava olettamus, mutta näinhän se ei kyllä ole :) Vegaaninen ruoka on kyllä joskus terveellisempää kuin sekaruoka, kun siinä ei ole niin paljoa tyydyttynyttä rasvaa ja kolesterolia. Mutta oikeesti, kyllä mäkin syön mäkkiruokaa ja karkkia. Ja suklaata!

Kuvatulokset haulle mc vegan

Onko vegaaninen ruoka kallista?

Riippuu siitä mitä syöt. Sama pätee kaikkiin muihinkin ruokavalioihin. Jos ostat kaikkia lihankorvikkeita, ruokasi on tietysti kalliimpaa, kun jos syöt vaikka linssejä, jotka ovat tosi halpoja.

Siinä niitä sitten oli! Jos jotain jäi vielä kysymättä, laita ihmeessä kommenttia, niin saat vastauksen!

Ihanaa viikonjatkoa kaikille!

<3: Vegeruokaa & unelmia

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Testissä erikoiset hedelmät

Vegaaninen borssikeitto

Vegaanin pikaruoka